Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jubilæumsophold

På Aalbæk Badehotel i Nordjylland nær Skagen

Aalbæk Badehotel fejrer 40-års jubilæum, og i den anledning har vi lavet et fantastisk Jubilæumsophold til en ekstra god pris, hvor du kan komme og blive forkælet på vores hyggelige badehotel nær Skagen. 

Fra kun 1.098 kr. pr. person kan du blandt andet glæde dig til:

  • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse.
  • 2 x 2-retters velsmagende middag i vores restaurant.
  • 2 x lækker morgenbuffet
  • Kaffe/the og lagkage på ankomstdagen.
  • 1 flaske jubilæumsbobler på værelset.

Ankomst kl. 15.00 og afrejse kl. 11.00

Vi ser frem til at byde dig velkommen til skøn badehotels-idyl i Nordjylland.

Jubilæumsophold - maj

Kom og nyd alt det bedste, Nordjylland har at byde på med et skønt Jubilæumsophold i maj måned. Spis dejlig mad i vores restaurant, besøg charmerende Skagen, bad i bølgen blå og meget mere på Aalbæk Badehotel.

Jubilæumsophold - juni

Oplev den magiske nordjyske sommer med et skønt Jubilæumsophold på Aalbæk Badehotel.  Juni måned er billedskøn, hvor naturen kan opleves i de smukkeste grønne nuancer, fuglene synger, solen skinner fra en skyfri himmel og havet fremstår indbydende og varmt nok til en forfriskende dukkert. 

 

Jubilæumsophold - juli

I juli inviterer Aalbæk Badehotel til solrige dage og lune aftener. Nyd en drink på vores terrasse med udsigt til sommerens frodige farver, tag en afslappende tur langs stranden, og udforsk vores dejlige område, hvor sommerstemningen er på sit højeste.

Jubilæumsophold - august

Oplev den fortryllende nordjyske sommer med et dejligt jubilæumsophold på Aalbæk Badehotel. August måned byder på et malerisk landskab, hvor naturen stråler i de smukkeste grønne nuancer. Fuglene synger, solen skinner fra en skyfri himmel, og havet er indbydende og perfekt til en forfriskende dukkert.

Jubilæumsophold - september

I september inviterer Aalbæk Badehotel til afslappende dage og kølige aftener. Nyd en drink på vores terrasse med udsigt til efterårets gyldne farver, gå en afslappende tur langs stranden, udforsk vores dejlige område udenfor højsæsonens ”trængsel og alarm”.

Jubilæumsophold - oktober

I oktober byder vi velkommen på badehotellet til en stemning af efterårsro og hygge. Nyd efterårssolens stråler med et glas vin på terrassen, spis god mad i vores hyggelige restaurant, mens naturen skifter farver udenfor, og vinteren banker på døren.

Jubilæumsophold - november

Kom og besøg Aalbæk Badehotel i november, lad op til julens mange gøremål med et besøg i Skagen og Ålbæks helårsåbne butikker. Nyd dejlige efterårsretter i restauranten og oplev den rolige stemning og en velfortjent pause fra hverdagens travlhed.

Jubilæumsophold - december

December byder på hyggelige aftener med hyggelig julebelysning. Oplev den hyggelige stemning, mens du nyder sæsonens lækre retter og den varme atmosfære her på Badehotellet og i vores område.