Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Oplevelser i området

Rubjerg Knude Fyr

Nu 70 m tættere på land
Lige udenfor Lønstrup, på den imponerrende vandreklit Rubjerg Knude, står Rubjerg Knude Fyr – helt ude på kanten til Vesterhavet. Her er naturens kræfter sluppet løs og svære at tæmme. Vesterhavet æder af klinten og fyret rykker tættere og tættere på kanten.

Kunsthåndværk i Toppen af Danmark

For mange år siden blev kunstnerne inspireret af Skagens specielle lys, og også i dag er lyset i Toppen af Danmark noget specielt for kunstnere og kunsthåndværkere. Toppen af Danmark er kendt for sin mangfoldighed af kunsthåndværkere, der arbejder med mange forskellige materialer og udtryksformer som rav, keramik og glas.

Skagens Kunstmuseer

Altid et besøg værd med inspirerende, skiftende udstillinger.
Skagens Museum er et internationalt anerkendt museum dedikeret til skagensmalerne, kunstnerkolonien med malerene Krøyer, Anna & Michael Ancher, Tuxen m.fl., der slog sig ned i Skagen i 1800-tallet.

Autentiske madoplevelser

I Toppen af Danmark finder du næsten alle former for spisesteder. Bl. a. sushi-, smørrebrøds-, fiske og skaldyrs- samt gourmetrestauranter. Hertil et væld af etniske restauranter samt brasserier, pizzarier og cafeer.

Det grå Fyr

Udsigt, natur, historie og fugle
Skagen Grå Fyr danner rammen om et internationalt oplevelsescenter for trækfugle. Skagen er et af Europas bedste steder for trækfugle. Centret giver en ny og levende oplevelse af naturen og trækfuglenes evne til at flyve de enorme afstande, hvorfor de trækker og hvordan de finder vej.

Nordjyllands Kystmuseum

Statsanerkendt kulturhistorisk museum
Under 2. Verdenskrig lod Hitler Atlantvolden opføre fra Norge i nord til Frankrig i syd. Denne forsvarsvold skulle beskytte de tyske tropper mod invasion fra de allierede. I dag står de grå betonbunkere tilbage.

Historiske bygninger

Få kunst- og kulturoplevelser på de mange historiske museer i området, hvor historien fortælles på levende vis. På slotte, herregårde og i kirker møder du store personligheder fra historien, eller i det mindste ser du de mærker de har efterladt i historien.

Nordsøen Oceanarium

Et hav af oplevelser

Nordeuropas største akvarium byder på et spændende eventyr under havets overflade. Lad dig imponere af det gigantiske Oceanarium med hele 4,5 mio liter havvand og tusinder af fisk i stimer, hajer, rokker og tunfisk. Nordsøen Oceanarium byder på gode familieoplevelser for store og små.