Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Opholdstyper

Aalbæk Badehotel

En hyggelig oplevelse

Aalbæk Badehotel er et af Danmarks Nordligste badehoteller, med kun 22 km til Grenen ved Skagen. Her er det muligt at få et frirum fra den travle hverdag, med rolige omgivelser, god mad og hjemlig hygge. Vi gør en dyd i at levere den bedst mulige service for vores gæster. Er du vild med natur, en tur på stranden eller et godt spil golf? Så er vi sikker på at vi kan tilbyde dig en tid, du vil se tilbage på med et smil.

Når du booker hos os, har du mulighed for at vælge mellem standard eller superior værelser. Fælles for dem begge to, er en hyggelig indretning i bedste badehotelsstil (inkl. kabel-tv og eget badeværelse)

Miniferie

I løbet af en hyggelig miniferie kan I både opleve Grenen og det fascinerende syn, når Kattegat og Skagerrak mødes på toppen af Danmark samt de mange andre spændende oplevelser i Skagen; Den Tilsandede Kirke, Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile, Skagen Museum og ikke mindst Skagen Havn, hvor livet kan nydes med seafood og en fadøl.

Golfophold

Opholdet er specielt tilrettelagt til golfentusiaster som tilbydes en kombination af golfspil og afslapning. En typisk dag inkludere morgenmad, golfspil og 2 retters menu i vores restaurant. En afslappende og underholdende måde at tage en pause fra hverdagens stress og jag.

Livsnyderophold

Tag et par fredfyldte dage på Aalbæk Badehotel – bo i vores gode, rummelige superior-værelser og lad os forkæle dig med dejlig mad og god service.

Hverdagsgolf

Bo på hyggelige Aalbæk Badehotel og spil på Frederikshavn Golfklubs fine bane

Tilbuddet gælder med ankomst søndag og seneste afrejse fredag morgen.

Der kan spilles på Frederikshavn Golfklub fra søndag efter kl. 13.00 samt til og med torsdag hele dagen.

Opholdet kan bookes ved henvendelse til Aalbæk Badehotel

Jubilæumsophold

Aalbæk Badehotel fejrer 40-års jubilæum, og i den anledning har vi lavet et fantastisk Jubilæumsophold til en ekstra god pris, hvor du kan komme og blive forkælet på vores hyggelige badehotel nær Skagen. 

Håndværkerophold

Er du håndværker og har du brug for et sted at være / overnatte i forbindelse med en arbejdsopgave? Så har vi sammensat en tilpasset håndværkerpakke til en meget rimelig pris.

På gensyn

Når du forlader Aalbæk Badehotel efter et forhåbentligt dejligt ophold, håber vi at sende dig afsted som en af vores ambassadører. Det er i hvert fald en af vores missioner her på stedet. Det er altid en fornøjelse at opleve gæster som kommer tilbage år efter år. Derfor er det vigtigt at du kommer til os, hvis der på nogen måde er noget vi kan gøre, for at dit ophold bliver bedre.