Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Opholdstyper

Aalbæk Badehotel

En hyggelig oplevelse

Aalbæk Badehotel er et af Danmarks Nordligste badehoteller, med kun 22 km til Grenen ved Skagen. Her er det muligt at få et frirum fra den travle hverdag, med rolige omgivelser, god mad og hjemlig hygge. Vi gør en dyd i at levere den bedst mulige service for vores gæster. Er du vild med natur, en tur på stranden eller et godt spil golf? Så er vi sikker på at vi kan tilbyde dig en tid, du vil se tilbage på med et smil.

Når du booker hos os, har du mulighed for at vælge mellem standard eller superior værelser. Fælles for dem begge to, er en hyggelig indretning i bedste badehotelsstil (inkl. kabel-tv og eget badeværelse)

Miniferie

I løbet af en hyggelig miniferie kan I både opleve Grenen og det fascinerende syn, når Kattegat og Skagerrak mødes på toppen af Danmark samt de mange andre spændende oplevelser i Skagen; Den Tilsandede Kirke, Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile, Skagen Museum og ikke mindst Skagen Havn, hvor livet kan nydes med seafood og en fadøl.

Julehygge

Skal du med til vores årlige julemarked eller kunne du tænke dig et hyggeligt ophold i juledagene? Så kan du nu bestille vores julehyggeophold, hvor du både kan opleve vores hyggelige julemarked og nyde dejlig mad med duft af jul.

Livsnyderophold

Tag et par fredfyldte dage på Aalbæk Badehotel – bo i vores gode, rummelige superior-værelser og lad os forkæle dig med dejlig mad og god service.

Golfophold

Opholdet er specielt tilrettelagt til golfentusiaster som tilbydes en kombination af golfspil og afslapning. En typisk dag inkludere morgenmad, golfspil og 2 retters menu i vores restaurant. En afslappende og underholdende måde at tage en pause fra hverdagens stress og jag.

Håndværkerophold

Er du håndværker og har du brug for et sted at være / overnatte i forbindelse med en arbejdsopgave? Så har vi sammensat en tilpasset håndværkerpakke til en meget rimelig pris.

Nytårsophold

Nytårsophold på Aalbæk Badehotel ved Skagen

Kom og vær med til en hyggelig, festlig aften med god mad/vin, musik og dans, champagne og kransekage

På gensyn

Når du forlader Aalbæk Badehotel efter et forhåbentligt dejligt ophold, håber vi at sende dig afsted som en af vores ambassadører. Det er i hvert fald en af vores missioner her på stedet. Det er altid en fornøjelse at opleve gæster som kommer tilbage år efter år. Derfor er det vigtigt at du kommer til os, hvis der på nogen måde er noget vi kan gøre, for at dit ophold bliver bedre.