Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Restaurant & spisested

i Ålbæk, nær Skagen i Nordjylland

Hyggelig restaurant

I vores hyggelige restaurant kan man også få følelsen af, at tiden har stået stille. Spisestedets borde er dækket med hvide duge, blomster og servietter. Der er traditionelt tapet på væggene, tykt gulvtæppe og brede, tunge stole, der indbyder til at sidde en stund og hygge sig med familie og gode venner over en god middag.

Restauranten åbner om aftenen og tilbyder en menu sammensat efter sæsonens råvarer. Det kan bl.a. være steak af kalv eller en traditionel dansk bøf. Med vores historie og placering ved havet har vi naturligvis altid flere fiskeretter på menukortet, og hos os kan man f.eks. altid få en smørstegt rødspætte eller en traditionel wienerschnitzel af kalvekød, naturligvis.

Autentisk spisested & Maries stue

Aalbæk Badehotel er muligvis Nordjyllands mest stemningsfyldte spisested. Hvad enten du nyder en frokost i Maries stue eller spiser middag i restauranten emmer oplevelsen af stemning og atmosfære. Maries stue er nyrenoveret og står i dag lys og dejlig. På badehotellet serveres traditionel dansk mad såsom smørrebrød og klassiske danske retter, som stjerneskud og wienerschnitzel.

Ud over møblementet og indretningen er spisestedets vægge pyntet med billeder fra badehotellets historie, som mange af vores gæster holder af at studere. Her hænger blandt andet billeder af Karsten V. Sørensen og hans gode hustru Marie, som købte kroen i 1927 og drev den i næsten 40 år.