Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bryllup

Bryllupsfest på Aalbæk Badehotel

Et bryllup er måske livets største fest, og en dag I vil huske for altid. På denne store dag skal alt gå op i en højere enhed, og vi her på Aalbæk Badehotel tilbyder derfor en skræddersyet bryllupsfest, hvor I bare skal læne jer tilbage og nyde dagen i de hyggeligste selskabslokaler.

Det er jeres store fest, og vi gør derfor alt for at opfylde jeres behov og ønsker. Vi indgår derfor altid i en tæt dialog med jer, så vi sammen finder de bedste løsninger. I skal kun tage stilling til menu, bordplan og festens indhold og forløb, så sørger vi for resten – med et smil.

Bryllup i smukke omgivelser

Vi har bryllupslokaler, der passer til både det store og lille bryllup. Er I 20 eller 80 gæster – vi lægger os altid i selen for at lave den bedste dag for jer. Vil I eller jeres gæster booke overnatning i forbindelse med brylluppet, laver vi også gerne en specialpris afhængig af sæson.

Kontakt os og hør om jeres mange muligheder i vores hyggelige selskabslokaler til bryllup.

Alt hvad hjertet kan begære

(Eksempel)

Under middagen serveres restaurantchefens valg af hvid og rødvin ad libitum samt 1 glas dessertvin. Efter middagen serveres kaffe/the m. 1 cognac/likør, kransekage eller hjemmelavede flødeboller. Fri bar med øl og vand til og med natmaden. pr. couvert.